PDA

View Full Version : Yay 1st thread. Boo, problem.



OlberJ
08-01-2009, 21:17
Not really a problem as such but the bit of info next to our names telling you what car and engine you have and how far through you are, is gone.

It almost stumped me when i was replying to Steve's thread but my photographic memory saved the day and i remembered anyways.

Save me from running out of inner head polaroids and stick it back in.


Cheers.

nik
08-01-2009, 22:10
will work on that tomo oh great one..

nik
09-01-2009, 11:08
all done..
find the options to display swap progress in your UserCP > Edit Options > Miscellaneous Options.

Marksman
09-01-2009, 13:35
Well done Nik. In looking in the misc options I came across the panic button option.

Genius!

*EDIT1*Except it doesn't work for me. Tries looking on the TB server for new page.
Example:- http://www.forums.twobrutal.com/www.google.co.uk is it's destination after being set to www.google.co.uk

*EDIT2* Being a prat, if all else fails read the instructions. Works fine now :thumbsup:

Owen.

nik
09-01-2009, 13:43
lmoa..did you miss the bit in bold..!??

Marksman
09-01-2009, 13:45
Might have done :blush:

SlipSlide
09-01-2009, 13:48
Rtfm ;)

Marksman
09-01-2009, 14:01
Rtfm ;)

NO! That's admitting defeat. Big engines are not put in little cars by the type of person who goes about reading manuals... :moon:

SlipSlide
09-01-2009, 14:42
NO! That's admitting defeat. Big engines are not put in little cars by the type of person who goes about reading manuals... :moon:

They are only perfected by them :hidesbehi

Marksman
09-01-2009, 15:06
1 all.

Owen.

OlberJ
09-01-2009, 16:21
They are only perfected by them :hidesbehi

Cheeky bastard lol

OlberJ
09-01-2009, 16:23
Can you modify that panic button to work with red tube for me?

SlipSlide
09-01-2009, 18:46
Can you modify that panic button to work with red tube for me?

Never heard of Red tube till I joined this site, that's what i get for having me head stuck in a muff, I mean book. :thumbsup: